Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська волонтерка, яка воює на сході, привезла браслети для відзначення ліцеїстів

У ліцеї імені Героїв Крут у Львові існує традиція заохочення паракордовим браслетом "Крутянин" тих юнаків, які достойно презентують заклад, повідомляють в ліцеї.

Фото: Ліцей імені Героїв Крут у Львові

Ідея такого відзначення виникла у львівської волонтерки Ірини Клейменової, яка розробила дизайн та організувала виготовлення браслетів.

"Зараз Ірина Клейменова вже не перший місяць воює на сході України, виконує важливі бойові завдання, рятує наших бійців та активно допомогає збільшувати статистику втрат окупантів. Проте навіть у бойових умовах, без сну і відпочинку, серед поранень і на виїздах вона пам’ятала про ліцеїстів і сьогодні, під час своєї короткої відпустки, приїхала до нас і передала нову партію браслетів для наших крутян", йдеться в дописі.

Фото: паракордний браслет "Крутянин" / Ліцей імені Героїв Крут у Львові

Волонтерка розповіла про події на одному із відомих напрямків, про шлях до звільнення українських територій, умови, в яких опиняються наші бійці, зруйновані села й українських та ворожих мешканців та про веселі та небезпечні моменти. Ліцеїсти також отримали поради для своєї підготовки та професійного зростання. 

На завершення зустрічі хлопці підписали прапор для підрозділу Ірини, з яким вона повернеться на схід. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ