Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівська залізниця проводить щорічну противірусну вакцинацію працівників

Із другої декади жовтня цього року в управлінні та у виробничих підрозділах регіональної філії «Львівська залізниця» розпочалася щорічна противірусна вакцинація працівників. Про це повідомили в прес-центрі Львівської залізниці.

Станом на кінець жовтня щеплено 70% із числа запланованої кількості осіб, що зголосилися на імунопрофілактику. Насамперед вакцинацію проходять ті залізничники, які працюють у складних умовах, або у своїй повсякденній діяльності безпосередньо контактують із великими групами людей.

Першими щеплення отримали працівники локомотивних бригад депо Львів-Захід, Мукачево та моторвагонного депо Королево. Для проведення вакцинації у віддалених виробничих підрозділах задіяні мобільні бригади лікарів та медичного персоналу середньої ланки Львівської клінічної лікарні філії «Центр охорони здоров’я» ПАТ «Укрзалізниця».

Хоча кожен працівник вирішує самостійно, вакцинуватися чи відмовитися від цієї процедури, багаторічна практика проведення щеплення проти сезонних вірусів грипу на залізниці довела свою ефективність. Минулими роками жоден із вакцинованих працівників не хворів на грип, а відтак, поряд із турботою про здоров’я працівників, залізниці вдається відчутно зменшити працевтрати, зумовлені захворюваннями на грип та його ускладнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ