Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська залізниця у 2008 році на реставраційні та будівельні роботи витратила 195 млн гривень

Підрозділи служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Львівської залізниці у 2008 році збільшили обсяги виконаних робіт на 21% у порівнянні з відповідними показниками 2007 року - повідомляє прес-служба Львівської залізниці. Основні роботи залізничники проводили на об’єктах технологічної та житлової інфраструктури. Так протягом року введено в експлуатацію після реконструкції станції Вадул-Сірет, Ізов, Володимир-Волинський, а також залізничники завершили роботи першої черги з реконструкції станційних будівель та споруд станції „Лавочне”.
Також у 2008 році будівельники магістралі здали в експлуатацію після реконструкції будівлі гуртожитків в Ужгороді (18-квартирний малосімейний житловий гуртожиток) та у Львові (115-квартирний будинок).
Протягом 2008 році працівники служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Львівської залізниці облаштували контейнерний майданчик в Івано-Франківську, переобладнали під будинок зв’язку споруду у Самборі, реконструювали побутові приміщення на Клепарові, продовжили ремонт пансіонату «Львівський залізничник» у Судаку, ФСК «Локомотив» у Львові та приміщення будинку науки і техніки депо Львів-Захід. Важливою подією стало і введення в експлуатацію після реконструкції інфарктного відділення Клінічної лікарні Львівської залізниці.
Загалом на реставраційні та будівельні роботи у 2008 році Львівська залізниця витратила 195 мільйонів гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ