Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська залізниця зафіксувала зменшення кількості пасажирів

Протягом січня-березня 2016 року на Львівській залізниці зафіксували зменшення пасажиропотоку порівняно з відповідним періодом минулого року. У першому кварталі послугами залізниці скористалися 14 мільйонів 682,6 тисяч пасажирів – на 0,6% менше, аніж у 2015 році, повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

Водночас зазначимо, що пасажири стали подорожувати залізницею на довші відстані, адже показник пасажирообігу на Львівській магістралі перевиконано – при запланованих 1 253 млн пас/км зафіксовано виконання на рівні 1 284,5 млн. пас/км. У березні послугами залізниці скористалися 5 мільйонів 140 тисяч пасажирів, а пасажирообіг (448 млн. пас/км) виконано на 100% до плану та 101,8% - до показника минулого року.

Разом з тим, на Львівській залізниці готуються до Великодніх перевезень, коли традиційно буде різке збільшення кількості пасажирів. На територію магістралі вже призначено 9 додаткових поїздів, а за потреби залізниця готова призначати їх більше.

Особливу увагу регіональна філія приділяє виконанню графіка руху поїздів. Так протягом березня поточного року загалом Львівська магістраль відправила 4534 вантажних поїздів, 2500 – пасажирських та 8261 приміський поїзд. Усі вантажні поїзди відправляли за розкладом, а пасажирські та приміські – з покращеними показниками виконання графіка відправлення та прослідування на маршруті. Порушення у графіку руху поїздів зафіксовано лише у 0,4% пасажирських поїздів та 0,1% приміських. Від початку року Львівська магістраль сформувала 11 784 вантажних поїзди, 7 552 пасажирських та 24 242 приміських поїзда. Із них з порушенням графіка руху курсували 0,1% вантажних та менше одного відсотка пасажирських та приміських поїздів. Відтак, на магістралі підсилюють роботу для подальшого покращення виконання графіка руху, аби максимально уникати будь-яких порушень як відправлення, так і слідування поїздів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ