Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське телебачення спільно з китайцями зніматиме серіал

Сьогодні, 21 жовтня, виконавчий директор Львівського телебачення Михайло Хвойницький оголосив про започаткування співпраці з Культурно-дослідницьким центром України та Китаю «Ланьхва». Одним із завдань співробітництва є поширення правдивої інформації про Україну у Китайській народній республіці, в інформаційному просторі якої росіяни ведуть доволі потужну війну проти нашої держави. Крім того, планується спільна робота над багатосерійним фільмом.

За словами Михайла Хвойницького, наразі Львівське телебачення готує план роботи й обіцяє щомісяця звітувати про реалізовані проекти, котрі стосуватимуться як політики, так і культури, історії краю й країни. Очевидно, буде залучено багатий архівний матеріал.

Своєю чергою голова правління «Ланьхва» Юрій Котик зазначив, що поширенням у Китайській народній республіці підготовлених Львівським телебаченням програм буде займатися Український дім у Пекіні. Крім того, є попередні домовленості з найбільшим державним каналом CCTV. За його словами, те, що єдиний на пострадянському просторі офіс компанії знаходиться у Москві, не стане на заваді трансляції українських програм.

Під час прес-конференції було презентовано сайт культурного центру. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ