Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське теруправління Держгірпромнагляду створило комісію з розслідування вибуху у потязі Чернівці-Київ

Львівське теруправління Держгірпромнагляду створило комісію зі спеціального розслідування вибуху у потязі Чернівці-Київ. Про це повідомив Микола Гуцуляк, прес-секретар Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

 

Нагадаємо, що 24 січня о 17.19 у пасажирському потязі № 628 сполученням Чернівці-Київ, вагон № 14155, порядковий номер - № 3, приписки пасажирського депо Чернівці ДГТО «Львівська залізниця», стався вибух газу.

 

Спеціальне розслідування  проводить комісія на чолі із головним державним інспектором теруправління Держгірпромнагляду по Львівській області Т.Говором.

 

За попередніми даними, провідник вагону № 3 поїзда № 628 Войчук П.І. перевозив для своїх власних потреб у службовому купе газовий балон вагою 3 кілограми, наповнений скрапленим газом. Почувши запах газу та побачивши витік газу із балона, провідник вирішив винести балон у робочий тамбур та викинути з вагона. При слідуванні провідника до тамбуру стався вибух газу, який витік з балону. Внаслідок чого провідники вагону №3 Войчук Петро Іванович та Войчук Галина Львівна отримали термічні опіки обличчя та кистей рук. Третім постраждалим, із опіками правого передпліччя, є декан одного з ВНЗів Чернівців.

До складу комісії увійшли представники усіх відповідних структур: керівництва депо, профспілок, Фонду соцстрахування.

 

Протягом десяти робочих днів комісія надасть висновки щодо обставин і причин нещасного випадку.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ