Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські борчині взяли чотири медалі чемпіонату Європи

У Римі триває чемпіонаті Європи з боротьби. Вчора львів’янки поповнили скарбничку збірної двома срібними та двома бронзовими медалями.

Алла Черкасова у ваговій категорії до 68 кг здобула бронзу у поєдинку з представницею Білорусі Ганною Садчанкою. Українка впевнено рухалася до сутички за «золото», перемігши почергово представниць Азербайджану та Франції, але у півфіналі поступилася спортсменці з РФ.

Ще одну бронзу здобула Ангеліна Лисак (до 59 кг). Ще в першому раунді бронзової сутички вона перемогла свою опонентку – німкеню Лауру Мертенс.

За крок від перемоги зупинилася Оксана Лівач (до 50 кг). Міглена Селішка, спортсменка з Болгарії, взяла реванш за минулорічний чемпіонат Європи. Тоді вони теж зустрічалися у поєдинку за «золото» і сильнішою була львів’янка. Тепер же на найвищу сходинку підіймається Міглена, а Оксана Лівач здобуває «срібло».

Срібло також здобуває і Соломія Винник. Вісімнадцятирічна борчиня на дебютному для себе чемпіонаті Європи дійшла до фіналу, але не змогла в ньому нав’язати боротьбу більш досвідченій Ользі Хорошавцевій з РФ, тож задовольнилась сріблом.

Сьогодні за золото боротиметься ще одна львів’янка Юлія Ткач (на фото). У поєдинку за золоту медаль вагової категорії до 62 кг їй протистоятиме росіянка Інна Тражукова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ