Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські депутати пішли на канікули?

Як свідчить інформація порталу депутатів Львівської міської ради, депутатський корпус ЛМР припинив свою діяльність до 5 вересня.
Сесійна зала Львівської міської ради.

В опублікованому календарі засідань постійних депутатських комісій Львівської міської ради з 2 серпня запанувала пауза до 5 вересня. Найшвидше, а саме 5 вересня, на засідання зберуться депутати з комісій культури та транспорту.

Зазначимо, Львівська міська рада припинила онлайн-трансляції засідань депутатських комісій, та не викладає в загальний доступ їх записи, чим порушує затверджений регламент роботи.

Однак, як повідомила в коментарі Гал-інфо голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Наталія Шелестак: "Я не знаю чому так відбувається, у нас комісії проходять регулярно й канікул нема. Не розумію чому комісії не транслюють і не оприлюднюють. Мені особисто пояснюють, що є розпорядження міського голови. З якого приводу та чому, я добитись не можу. Все під воєнний стан".

Нагадаємо, останнє пленарне засідання сесії Львівської міської ради відбулося 30 червня його трансляція була оприлюднена лише на наступний день після завершення роботи сесії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ