Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські „Карпати” активно готуються до суботнього матчу з „Динамо”

Головний тренер львівських „Карпат” Валерій Яремченко сьогодні розповів про хід підготовки львівських футболістів до суботнього матчу з „Динамо”. Він зазначив, що кожного дня тренуються 20 польових гравців, з яких і буде формуватися основний склад команди.
За його словами, кожен гравець тренується так, щоб показати свою найкращу гру. Він відзначив, що 90% гравців команди – молоді футболісти і вони намагаються показати колективну, командну гру. За його словами, кожного дня на тренуванні з найкращої сторони себе показують різні футболісти і основне завдання тренера полягає в тому, щоб у день матчу поставити на поле тих гравців, які покажуть себе з найкращого боку.
Валерій Яремченко також зазначив, що новий гравець команди Еду зіграє в матчі команд-дублерів і власне його гра в цьому матчі покаже, чи гратиме він в суботньому матчі.
Водночас Яремченко висловив впевненість, що Еду буде в заявці на суботню гру, хоча відзначив, що гравець зараз перебуває не в такому стані, щоб вийти в основному складі суботнього матчу, оскільки тільки прилетів до Львова, ночував тут одну ніч і ще не адаптувався. Валерій Яремченко охарактеризував гравця: це не гравець супер-класу, але він має великий досвід великої командної гри і тому може бути стабільним командним гравцем львівських „Карпат”.
Валерій Яремченко також зазначив, що для футболістів було б значно краще, якби гра відбувалася ввечері о 19 годині, а не в обід, оскільки, за його словами, дуже важко тренувати гравців то на обідні матчі, то на вечірні, бо треба міняти графік тренувань, графік відпочинку, а це психологічно важко для футболістів.
З цим також погодився футболіст „Карпат” Ігор Худоб’як, який зазначив, що налаштовувати себе на матч із «Динамо» якось спеціально не потрібно, адже ігри з такими командами, як «Динамо» та «Шахтар» завжди треба грати на високому рівні.
На прохання журналістів спрогнозувати результат матчу Валерій Яремченко сказав: «Є бюро, де приймають ставки. Там вам і скажуть, який прогноз на матч». На запитання, на який результат гри ставити, Яремченко відповів жартома: «Якщо невелика сума, то ставте на нас. Якщо ж велика, то краще в банк».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ