Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські «кажани» - володарі Кубку України з волейболу

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» виграв фінальний матч Кубку України з волейболу 2017/2018. Матч відбувся 17 лютого, у Черкасах. Львівські «кажани» обіграли ВК «Локомотив» ( Харків) з рахунком – 3:0 ( 27:25, 25:19, 25:17). Відтак, ВК «Барком-Кажани» привіз до Львові Кубок України, повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Від цього матчу всі чекали максимальної боротьби та інтриги. Десь так воно і сталось. Перші хвилини гри - і  першість виборюють залізничники. Але ближче до другої половини першого сету – «кажани» вириваються вперед з відривом у кілька очок. І – перемога: 27:25. Старт другої партії дуже нагадував першу. Тільки тут в лідери львів’яни вирвались значно швидше. З відривом у 3-5 очок. До третього сету  залізничники дещо впали духом. «Кажани» ж навпаки – отримали крила та  психологічну перевагу. «Локомотив» зумів вирватись, буквально, на одне очко. Але зовсім на трохи і зовсім безрезультативно. 25:17 із відривом у 8 очок – «кажани» перемагають сет і стають володарями Кубку України.

Разом з Кубком, «кажани» привезли до Львова ще кілька відзнак. Це нагорода «Кращий пасуючий гравець Кубка України 2017/2018 з волейболу серед чоловічих команд» - отримав капітан   Владислав Діденко. Володимир Тевкун став кращим діагональним гравцем Кубка України 2017/2018 з волейболу серед чоловічих команд та отримав  нагороду MVP гравець  Кубка України. Кращий центральний блокуючий гравець  Кубка України – Юрій Паласюк. Євген Кісілюк - кращий догравальний гравець  Кубка України. Та Горден Брова – володар призу Fair play  Кубка України 2017/2018.

Додамо, що завдяки «кажанам», Кубок України опиняється у Львові другий рік поспіль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ