Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські «нашоукраїнці» готові приєднатися до акцій протесту на митних переходах — Квурт

«Наша Україна» готова приєднатися до акцій протесту на українсько-польських перетинах кордону. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомив голова політради ЛОО ГП «Пора», секретар ЛМР Володимир Квурт.
«Вчора ввечері мені зателефонували представники «Нашої України» і сказали, що вони готові приєднатися до акцій протесту на українсько-польських митних переходах. Я радий від того, що й інші політичні сили, крім нашої, готові приєднатися до акцій протесту. Я сказав, що ми вітаємо таке їх політичне бажання», — сказав Квурт.
Водночас він не уточнив, хто саме із представників «Нашої України» телефонував йому і яка організація «Нашої України» готова пікетувати митні переходи.
Нагадаємо,  11-12 січня на пунктах перетину кордону з  Польщею у Львівській області відбувалися масові пікети мешканців прикордонних сіл за участю партійців „Пори”, котрі вимагали спрощення процедури перетину кордону при видачі шенгенських віз, що значно ускладнилась при вступі Польщі до Шенгенської зони з 1 січня 2008 року. Учора, 15 січня, мешканці прикордонної зони та пористи влаштували масовий пікет під Генконсульством РП у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ