Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівські патрульні допомогли чоловікові з відірваним пальцем (відео)

За 5 хвилин патрульні відвезли травмованого до лікарні. Про це сьогодні, 17 березня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області
Фото Патрульна поліція

"У мого пасажира відірваний палець, допоможіть", — патрульні негайно відгукнулись.

Наближалися до тягнучки і розуміли, що тепер врятувати може лише чудо. І воно таки сталося.

Вчора, близько 16-ї години дня екіпаж патрульної поліції в складі заступника командира 3 батальйону Андрія Пушкара та його напарника Дениса Драгініча їхали вулицею Городоцькою. Раптом на перехресті з вулицею Народною до них звернувся водій зустрічного автомобіля Opel.

"У мого пасажира відірваний палець, допоможіть швидше дістатися лікарні", — ці слова почули патрульні від водія і одразу сказали пересісти потерпілому і його колезі в їхній автомобіль.

Громадяни повідомили, що їм потрібно до лікарні на вулиці Огієнка. Попереду були значні ускладнення в русі і оскільки йшла мова про здоров'я людини, зволікати було ніколи.

Поліцейські увімкнули проблискові маячки синього та червоного кольорів, сирену і через гучномовець закликали дати спецтранспорту дорогу. Довелося їхати зустрічною смугою і ми вдячні усім водіям, які поступалися.

Патрульні заспокоювали дорогою потерпілого. Чоловік стогнав від болю і потребував невідкладної допомоги. Вже через 5 хвилин він був в медичному закладі.

Закликаємо водіїв та пішоходів, при наближенні спецтранспорту з увімкненими спецсигналами, негайно надавати дорогу, адже від цього може залежати чиєсь життя!

Ми бажаємо чоловікові швидкого одужання, а патрульним вдячні за службу!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ