Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські патрульні врятували чоловіка від замерзання

Львівські патрульні допомогли врятувати чоловіка, який лежав непритомний на вулиці в мороз. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова на Фейсбук.

Учора, 10 січня, близько 21.00 патрульні їхали вулицею Одеською з оформлення ДТП. Помітили скупчення людей. Зупинилися і побачили, що біля них лежить непритомний чоловік. Громадяни повідомили, що викликали швидку допомогу і патрульних. Чоловік перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Температура повітря різко знижувалася, що загрожувало життю громадянина.

Люди розповіли, що швидка довший час не їде. Інспектори, ще раз зателефонували на службу 103, де їм повідомили, що наразі усі бригади зайняті. Патрульні не зволікаючи вирішили доставити потерпілого до лікарні самостійно. Вони занесли його до службового автомобіля та поклали на термоковдру.

Коли привезли до 8-ої лікарні, швидко взяли у медиків ноші і самотужки завезли чоловіка в оглядову. Лікарі діагностували в громадянина забійну рану правої верхньої повіки та стан сп’яніння. Його госпіталізували до реанімаційного відділення. У чоловіка не було при собі документів та мобільного телефону.

Патрульні висловили подяку небайдужим громадянам, які не пройшли осторонь чоловіка, який потребував допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ