Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські перевізники скликають конференцію трудових колективів

Львівські перевізники ініціювали проведення обласної конференції представників трудових колективів автотранспортних підприємств, яка відбудеться 29 січня. Про це повідомили в прес-службі Асоціації перевізників Львівщини.

Як заважили Асоціації, Верховна Рада України, проголосувавши за державний бюджет на 2016 рік, не передбачила коштів для відшкодування втрат від перевезення пільгових категорій громадян громадським транспортом.

Відтак, трудові колективи автотранспортних підприємств Львівщини стурбовані невизначеністю органів центральної і місцевої влади щодо надання пільг окремим категоріям громадян регіону, їхнього обліку й фінансування.

Угоди на пільгові перевезення з автотранспортними підприємствами досі відсутні, скільки возити пільговиків, хто за це платитиме - невідомо.

Аби обговорити стан справ щодо пільгових перевезень в області, перевізники ініціюють проведення обласної конференції представників трудових колективів автотранспортних підприємств, яка відбудеться 29 січня о 14.00 в актовій залі Обласного автоучкомбінату (Львів, вул. Личаківська, 27а).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ