Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські регіонали заявили про свою солідарність з працівниками „Львівсільмашу”

Львівський обласний виборчий штаб Партії Регіонів солідарний з працівниками ВАТ „Львівсільмаш”, які сьогодні, 9 лютого, пікетували Львівську областу раду, — повідомили „Гал-info” у Львівському обласному виборчому штабі Партії Регіонів.
„Акція пікетування громадської приймальні Президента України у Львові та штурм обласної ради під час сесійного засідання представниками ВАТ "Львівсільмаш" з усією очевидністю показали безпомічність помаранчевої команди, її невміння і небажання вирішувати наболілі проблеми громадян, — йдеться заяві ЛОВШ ПР. — Епопея з "Сільмашем" триває уже упродовж багатьох місяців.
Нагадаємо, що колектив домагається дотримання законодавства при процедурі санації підприємства, домагаючись справедливості щодо розподілу майна та акцій цього акціонерного товариства. В даному випадку саме бездіяльність влади довела ситуацію до стану соціального вибуху. Тому гасла мітингувальників "Геть Олійника зі Львова!", "Олійник зрадив майдан" та інші є цілком оправданими та справедливими.
ЛОО Партії Регіонів висловила сподівання, що обласне керівництво відреагує на заклики працівників ВАТ „Львівсільмаш” щодо законних вимог сільмашівців та публічну інформацію про вжиті заходи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ