Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські соціалісти пікетуватимуть урочисту сесію облради, а також звертатимуться у Європейський суд з прав людини — Євген Таліпов

ЛОК СПУ пікетуватиме урочисту сесію Львівської обласної ради, яка відбудеться 28 квітня, а також звертатиметься у Європейський суд з прав людини — повідомив «Гал-info» голова обласної організації Соцпартії Євген Таліпов. Крім цього, за його словами, обласний комітет СПУ вже вкотре звертається до лідера Соцпартії Олександра Мороза, намагаючись привернути його увагу до беззаконня, яке твориться на Львівщині.

„Судові процеси, які проходили на Львівщині за позовом міських та районних організацій Соціалістичної партії України, „Віче” та блока Юрія Кармазіна з приводу навмисного затягування підрахунку голосів та їх фальсифікації, ще раз наочно показали, що керівництво облдержадміністрації та деяких райдержадміністрацій робило все для того, щоб виборці ніколи не дізналися про їх справжні підсумки. Дії судів, і це вже аксіома, також були направлені на угоду влади.  Ми ще раз переконалися, що Україні конче потрібна судово-правова реформа, яка поклала би край вседозволеності суддів, їх „вірному” служінні владі, знущанню над політичними партіями учасниками виборчого пронесу 2006 року, — йдеться в заяві ЛОК СПУ. — Ми не входимо до числа політичних партій, яких можна називати аутсайдерами. Ще раз підкреслюємо, що на Львівщині в лавах СПУ знаходиться понад дев'ять тисяч осіб, які протягом 15 років виступали з державницьких позицій. Ми не зраджували ідеалам Майдану, ми знаємо, що проти нас вели активну боротьбу комуністи і Партія Регіонів, блок Костенка-Плюща, „Свобода", влада. Соціалісти ніколи не будуть хапатися за владу. Пройде час і виборці побачать, хто є хто. Ми постійно будемо слідкувати за виконанням передвиборчих обіцянок тих, хто сьогодні знаходиться в радах всіх рівнів. Ми ще раз підкреслюємо, що готові співпрацювати в районних, міських, селищних, сільських радах з представниками БЮТ, „Нашої України", з коаліцією „Сила народу". Разом з тим, ще раз заявляємо, що співпраця з командою Петра Олійника та силами, які фальшували вибори 2006 року, неможлива”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ