Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські студенти обрали свого мера

На засіданні Студентської ради міста Львова, в якій взяли участь 27 представників ВНЗ III-IV рівня акредитації, першим студентським мером Львова обрано Олександра Драгана, який навчається у Львівській державній музичній академії ім. М. Лисенка. За нього проголосувала абсолютна більшість делегатів установчої конференції Студентської ради. Про це „Гал-іnfо” повідомив Анатолій Ігнатович, президент Української асоціації студентського самоврядування.

На установчій конференції було прийнято рішення про створення Студентської ради міста Львова, яка буде захищати інтереси студентства Львівщини. Обрано керівний склад Студентської ради, зокрема 3-х віце-мерів: Вовка Василя (Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького), Березюка Романа (Львівський національний університет ім. І. Франка) та Кічулу Володимира (Національний університет “Львівська політехніка”). Гендерний паритет в організації забезпечуватиме секретар Ради Григор’єва Надія, студентка Національного лісотехнічного університету України.
Студентський мер пообіцяв сприяти вирішенню наболілих студентських проблем, сподіваючись на сприяння з боку Львівської міської ради та міського голови Львова Андрія Садового.
Всього у засіданні Студентської ради взяли участь 27 представників ВНЗ III-IV рівня акредитації, які делегувалися органами студентського самоврядування та студентськими профспілками.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ