Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські студенти визначатимуть найкращих у вільній боротьбі

Студентські команди Львова визначать, який із вишів найкращий у вільній боротьбі. Фінальні змагання Відкритого Кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентських команд вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації розпочнуться 16 листопада о 15:30. Підтримати та повболівати за борців запрошують всіх охочих, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У фіналі кубку, який проводитиметься втретє, братимуть участь команди Львівського державного університету фізичної культури, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З Гжицького, Національного університету «Львівська політехніка» і Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного. Ці команди вибороли право участі у фіналі за підсумками відбіркових змагань, які проходили у вересні – жовтні 2016 року.

«Спортсмени вищих навчальних закладів змагатимуться між собою стінка на стінку у 8 вагових категоріях. Переможці визначатимуться відповідно до офіційних правил спортивних змагань з вільної боротьби», – зазначив Анатолій Ігнатович, співорганізатор змагань.

Підтримати команди можна у спортивному комплексі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З Гжицького (м. Львів, вул. Пекарська, 50). Вхід вільний.

Організовують захід Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт», Управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради, Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за підтримки громадської організації «Здорове місто».

Контактна особа – Анатолій Ігнатович, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Тел.: (067) 603-80-03; e-mail:  [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ