Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські вулиці затопило внаслідок стихійного лиха, - Андрій Садовий

​У п'ятницю, 17 серпня, за одну годину у Львові випало 25% місячної норми опадів, а це - природнє лихо. З його наслідками комунальні служби впорались оперативно, адже ще ввечері було відновлено роботу міського транспорту.

Фото: Гал-інфо

Так ситуацію із затопленими внаслідок сильної зливи вулицями прокоментував сьогодні, 22 серпня, міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондентка Гал-інфо. 

"Це стихійне лихо дало зовсім інше розуміння тим ідеям, які свого часу озвучував головний архітектор міста. Колись в районі вул. Сахарова були стави, потім їх засипали. Але проблема не усунута. Зараз, коли ми будемо закінчувати проектування цієї частини міста Львова, ми також будемо передбачати, можливо, відновлення там ставів, але це ще буде проговорено з екологами, зі спеціалістами", - зазначив під час брифінгу мер Львова.

"По інших районах все нормально. Були дерева, які впали, їх порізали, забрали. Ніхто не постраждав. Подивімось, що робиться в інших містах країни і світу після таких екстремальних ситуацій. Люди, які живуть у Львові від народження, не пригадують нічого подібного - такої кількості води в такому обмеженому просторі у Львові не було ніколи", - прокоментував Андрій Садовий.

У Львові затопило вул. Липинського, утворився затор

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ