Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівську міліцію очолить Михайло Цимбалюк, представлення завтра, – замміністра

Новим начальником Головного управління міліції в Львівській області призначено Михайла Цимбалюка. Про це сьогодні в Полтаві повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Василь Мармазов, повідомило proUA з посиланням на УНІАН.

 

Зокрема, Мармазов представив у Полтаві нового начальника обласної міліції Олександра Рудяка і сказав: «Щоб не було домислів і пліток, Михайло Цимбалюк призначений начальником Головного управління міліції у Львівській області» (Цимбалюк з грудня 2007 року був начальником міліції в Полтавській області).

 

«Наказ уже підписаний. Можливо, завтра його там представлять», - додав заступник глави МВС.

 

Крім того, начальником ГУ МВС у Запорізькій області призначений Володимир Серба, що раніше обіймав посаду начальника 7-го відділу внутрішньої безпеки служби внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України.

 

Нового керівника Запорізького главку міліції сьогодні представив колективу заступник міністра внутрішніх справ Леонід Зима.

 

Ольховський, що до останнього часу обіймав посаду начальника Запорізького главку міліції, згідно з даними, озвученими на представленні нового керівника запорізької міліції, звільнений з посади начальника ГУ МВС України в Запорізькій області ”за власним бажанням”.

 

proUA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ