Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівських «беркутівців», які звільнились через події на Майдані, готові поновити, але...

Львівських «беркутівців», які звільнились через події на Майдані, готові поновити, але в батальйон «Львів» і з випробувальним терміном. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області Роман Баховський.

Подаємо текст повідомлення у повному обсязі:

РЕФОРМА! Фантастичні вихідні з Оксана Краснопольская та RTC: Recruitments, Trainings, Conferences, як завжди надпотужний заряд енергії і бажання діяти негайно! Тому завтра я повністю міняю стратегію спілкування з підлеглими та керівниками інших управлінь, більше я з ними в «любих друзів» бавитись не буду (через не задовільну виконавчу дисципліну та відсутність будь-якої ініціативи (не у всіх))!

Питання на тиждень:

1. Нарада з керівниками по напрямках в управлінні кадрового забезпечення. Встановлення основних вимог до виконання вказівок та розпоряджень.

2. Імплементація управління по цілям (management by objectives - MBO) в роботу працівників кадрового забезпечення ГУМВС.

3. Оцінка управлінських компетенцій, одного з керівників ЛМУ ГУМВС, методом «360» (через серйозні застереження, які виявлені в процесі вивчення клімату по анонімному зверненні особового складу)

4. Наказ та інформування усіх працівників кадрового забезпечення в тому числі районів міста та області, щодо реєстрації у сервісі gmail, створення google group та google диску для швидкої та продуктивної комунікації з підлеглими. Окрім цього налагодження Skype, з усіма. Вирішення усіх питань, що будуть виникати в ході.

5. Грейдинг

6. Початок роботи над впровадженням ключових показників ефективності роботи працівників управління кадрового забезпечення (KPI – key performens indicator)

7. Визначення вимог до кадрового програмного забезпечення, відео фіксації заліків з фізичної підготовки, онлайн опитування працівників по службовим розслідуванням.

8. Нарешті доробимо базове оголошення про набір на курси ОВС та розробимо аплікаційну форму у google docx.

9. Оптимізація процедури переміщення по посадам та вирішення питання щодо публікації та оприлюднення вакантних посад.

10. Продовжується збір інформації про систему і вирішення поточних питань, серед яких ПОНОВЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ КОЛИШНЬОГО БЕРКУТУ, ЯКІ ЗВІЛЬНИЛИСЯ В СІЧНІ ЧЕРЕЗ ДІЇ СВОЇХ «КОЛЕГ». Міністерство не заперечує щодо їх поновлення але ЗА УМОВИ ПРИЗНАЧЕННЯ В БАТАЛЬЙОН ЛЬВІВ І ВИПРОБУВАЛЬНИМ ТЕРМІНОМ 1 РІК! Поки садисти з беркуту в строю СБМ, байдуже хто буде начальником ДАІ.

Фото - zik.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ