Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський аеропорт отримає два рейси до Греції

30 травня 2018 авіакомпанія Ellinair починає виконання рейсів з міста Львів до Греції, повідомили у аеропорту "Львів".

Програма польотів розпочнеться з прямих рейсів між Львовом та Салоніками один раз на десять днів, а з 08 червня додадуться рейси до міста Іракліон також за розкладом – 1 раз на 10 днів.

Вартість квитків в обидві сторони на ці напрямки стартує від 6450 грн. (200 євро). Усі рейси виконуються на сучасних літаках Аеробус 319, та Боїнг 737-400.

Авіакомпанія Ellinair надає пасажирам всіх своїх рейсів та для всіх класів бронювання можливість безкоштовного провезення багажу, вагою до 20 кг та ручної поклажі – до 8 кг.

На рейсах авіакомпанії надається безкоштовне харчування, в т.ч. дитяче, вегетаріанське та інші типи, в залежності від напрямку подорожі.

На веб-сайті www.ellinair.com усі відвідувачі зможуть знайти розклад рейсів, »Low Fare Calendar» з найкращими пропозиціями від авіакомпанії, можливість забронювати переліт, отримати електронний квиток, здійснити веб та мобільну реєстрацію на рейси авіакомпанії.

Також на сайті можна вибрати наступні додаткові послуги: забронювати готель, орендувати автомобіль, замовити зустріч або відліт через VIP-термінал, замовити послугу MEET & ASSIST, яка включає в себе проходження всіх необхідних формальностей в супроводі представника авіакомпанії, а також індивідуальний трансфер з аеропорту в готель (або будь-яке інше місце за бажанням клієнта).

Повні туристичні пакети, що включають авіаквитки, проживання в готелі, трансфери аеропорт-готель-аеропорт та медичне страхування реалізуються грецьким туристичним оператором Mouzenidis Travel та доступні для перегляду на сайті www.mzt.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ