Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я  |  Війна з Росією

Львівський госпіталь отримав більше 3 млн грн благодійних внесків

У Львові Військово-медичний клінічний центр західного регіону станом на 1 липня 2017 року отримав більше 3 млн грн благодійних внесків. Про це сьогодні, 11 липня, під час прес-конференції повідомив начальник ВМКЦ ЗР полковник медичної служби Іван Гайда, передає кореспондент Гал-інфо.

За його словами, госпіталь отримує благодійні внески, які здійснюють міжнародні організації, трастові фонди, світові організації, благодійні фонди, громадські організації, а також фізичні та юридичні особи.

«Благодійні внески станом на 1.07.2017р. становили 3 362 862,61 грн., у тому числі ми маємо великих меценатів, але імена їх не розголошуються. Також відділення відновлюваного лікування та реабілітації отримало кошти трастового фонду НАТО. За минулий і цей рік він надав нам допомогу на 2,5 млн грн обладнанням, яке використовують для реабілітації бійців», - сказав Іван Гайда.

Він додав, що благодійні внески також можуть бути персональними.

Окрім того, Іван Гайда нагадав, що фінансування Військово-медичного клінічного центру Західного регіону здійснюється через департамент фінансів Міністерства оборони України з державного бюджету.

Також госпіталь отримує субвенції з бюджету області від Львівської ОДА та Львівської облради.

«Згідно з рішенням Львівської облради, у 2017 року було виділено 1,4 млн грн. Всі ці кошти розподілені на придбання матеріалів для заміни мереж водопостачання та каналізації діагностичного корпусу в розмірі 1 млн грн та придбання медичного обладнання апарату для ультразвукової діагностики для 66-го мобільного госпіталю у розмірі 400 тис. грн», - сказав Іван Гайда.

Анна Новик, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ