Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівський інститут “Містопроект” розробляє коректуру генерального плану Трускавця

Львівський інститут “Містопроект” розробляє коректуру генерального плану Трускавця. Про це сказав міський голова Трускавця в доповіді про основні показники соціально-економічного та культурного розвитку міста Трускавець за період з 2001 по 2005 роки та виконання програми міського голови
За його словами, на даний час Львівським інститутом “Містопроект” розробляється коректура генерального плану міста, де проектом детального планування передбачено реалізацію проекту комплексного благоустрою міста з врахуванням історичного середовища, збереження природних ландшафтів.
„Коректура генплану винесена на громадське обговорення, зараз карти, що відкориговані, виставлено у міській раді. Звинувачення про відсутність Генплану є абсурдною вигадкою опонентів. Генплан існує з 1963 року і протягом останніх 4-х років постійно коригувався, на що виділялись кошти з міського бюджету”, – сказав Лев Грицак.
Міська рада Трускавця, при сприянні депутатів обласної ради протистояла Дрогобицькій районній раді у відчуженні резервних земель для розвитку курорту, що є за межами 770 га відведених місту, але які входять у територію курорту.
Виготовлено проекти реконструкції курортного парку, парку атракціонів біля ПК ”Мир”, реконструкції сходів до центрального бювету, будівництва автозупинки біля залізничного вокзалу. У 2006 році планується проведення реконструкції проїздів у всіх житлових мікрорайонах – розповів Лев Грицак.
А також інститутом НДІ “Укркомундорпроект” розроблені проекти реконструкції існуючої транспортної мережі міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ