Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львівський ІТ кластер розпочинає масштабну вакцинацію працівників ІТ-компаній

Сьогодні, 11 травня Львівський ІТ Кластер розпочинає процес вакцинації працівників ІТ-індустрії Львова, зокрема компаній-членів спільноти. Вакциною AstraZeneca (Covishield) планують провакцинувати кілька тисяч ІТ-спеціалістів.

Завдяки тісній співпраці з міською владою та Міністерством охорони здоров’я України, Львівський ІТ Кластер має можливість розпочати спільну ініціативу вакцинації представників ІТ-індустрії Львова. Відтак, з 11 травня запускає процес вакцинації, який триватиме до 28 травня (перша доза вакцини). 

“Вакцинація – це єдиний дієвий механізм сьогодні зупинити поширення коронавірусу та почати відновлювати нормальне функціонування економіки та життя. Для України важливо значно збільшити темпи вакцинування. Тут окрім роботи медиків, особливо важливим є розуміння наших мешканців та бажання вакцинуватись. В цьому плані Львівський ІТ Кластер подає приклад іншим спільнотам нашого міста”, – прокоментував Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Вакцинація відбуватиметься в окремо облаштованому центрі вакцинації на стадіоні Арена Львів, доступ до якого матимуть лише представники ІТ-індустрії за попередньою реєстрацією. Львівський ІТ Кластер вважає, що старт масового вакцинування ІТ-спільноти міста позитивно вплине на динаміку вакцинування у Львові.

“Минулого року ми першими у Львові ініціювали масове тестування та закуповували експрес-тести на COVID-19, цього разу – одними із перших вакцинуємо представників нашої спільноти. Дякуємо владі за те, що співпрацює з нами в цьому напрямку і дає нам змогу вкотре продемонструвати прогресивність ІТ-спільноти та готовність масово вакцинуватися. Вважаю, що цей приклад мотивуватиме всіх інших мешканців нашого міста активно вакцинуватись від COVID-19”, – коментує Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластеру.

Нагадаємо, в межах проекту United for Health, Кластер вже долучався до кампанії вакцинації у березні. За підтримки ЛМР, в межах кампанії з вакцинації громадських діячів для популяризації вакцини від COVID-19, було провакциновано 50 керівників ІТ-компаній Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ