Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський легкоатлет Вадим Кравчук став переможцем "Різдв’яних стартів-2021"

Учора, 9 січня, в Києві пройшли XXVІ відкриті змагання з легкої атлетики в приміщенні "Різдвяні старти", які зібрали потужний склад учасників. Про це повідомили 10 січня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.
Вадим Кравчук

Зокрема, в манежі КМШВСМ змагалися такі зірки вітчизняної легкої атлетики, як Марина Бех-Романчук, Ярослава Магучіх, Юлія Левченко, Ірина Геращенко. Виступили на турнірі і семеро представників Львівщини.

Переможцем у змаганні зі стрибків у висоту серед чоловіків став 24-річний спортсмен Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України, майстер спорту України Вадим Кравчук. Вихованець тренерів Валерія Лебедюка і Мирослави Скалоцької стрибнув на 2 метри 15 сантиметрів і на 10 см випередив трьох головних конкурентів з Кіровоградщини, м.Києва і Дніпропетровщини. Додамо, що Вадим Кравчук замахнувся на висоту 2 метри 20 сантиметрів, але всі три його спроби не принесли успіху. Особистий рекорд спортсмена - 2 метри 24 сантиметри. Таку висоту Вадим підкорив торік на міжнародному турнірі в Німеччині.

Відзначимо також друге місце вихованки червоноградської школи легкої атлетики Наталії-Вікторії Хамули, яка посіла друге місце у змаганні зі стрибків у довжину серед жінок. Результат нинішньої представниці Полтавщини - 5 метрів 87 сантиметрів, що на 18 сантиметрів ближче, ніж у переможниці Анни Луньової (Єрмакової) з Харківщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ