Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Незабаром у Львові відбудеться міжнародний турнір з легкої атлетики зі стрибків у висоту

У суботу, 14 січня, у Львові відбудеться ХХIV міжнародний турнір з легкої атлетики зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка». Це один з найпотужніших турнірів з цієї легкоатлетичної дисципліни в Україні.
Фото - ЛОДА

  Як повідомляють в ЛОДА, змагання проводяться в пам’ять відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника ХХІІ Олімпійських Ігор 1980 року, володаря кращого результату світу зі стрибків у висоту, який трагічно загинув в 1999 році Олексія Дем’янюка. Змагання, що є однією зі спортивних візитівок Львівщини, цьогоріч зберуть близько 100 спортсменів з Тернопільської, Львівської, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Чернігівської, Дніпропетровської, Вінницької областей та міста Київ.

  З-поміж інших турнір Меморіал Дем’янюка вирізняє той факт, що у цьому спортивному заході беруть участь як юні спортсмени, так і відомі атлети, учасники, призери та переможці Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи. Відтак турнір у пам’ять Олексія Дем’янюка,  став популярним серед стрибунів у висоту України та поза її межами. 

  Окрім гран-прі серед чоловіків та жінок, у програмі цьогорічних змагань «Меморіал О. Дем’янюка» також заплановано юнацький та юніорський турнір зі стрибків у висоту, Гран-прі серед жінок та чоловіків, а також під час нагородження відбудуться відзначення кращих спортсменів спортивного клубу «Висота». Турнір організовує Міністерством молоді та спорту України, Федерацією легкої атлетики України, Федерацією легкої атлетики Львівської області за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ