Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівський обласний центр крові потребує донорів

Львівський обласний центр служби крові потребує донорської крові усіх груп, особливо з резусом «-».
Фото blood_agents_ua

Центр повідомляє про потребу донорської крові всіх груп та закликає львів’ян активно зголошуватися.

«Сподіваємося на активність донорів усіх груп крові. Найбільше потребуємо крові з резусом «-». Для тих, хто здаватиме кров вперше нагадую, що на процедуру слід приходити здоровим. Важливий критерій  відсутність хронічних захворювань.

Рекомендована вага людини, яка може поділитися власною кров’ю має бути не менше ніж 60 кг, вік донорів від 18 до 60 років», наголосив директор Центру служби крові Ярослав Дяків.

Кров приймають у робочі дні з 8:30 до 13:00 год за адресою: Львів, вул. Пекарська, 65. Донорам слід мати з собою паспорт або посвідчення водія.

Лікарі рекомендують вранці перед процедурою донації випити солодкий теплий чай з печивом, 24 години не вживати алкоголю, 12 годин не вживати смаженого, молочного, бананів, жирної їжі та нагадують, що повторно здати кров особа може не раніше, аніж через 60 днів після попередньої донації.

У Львівському обласному центрі служби крові за добу можуть прийняти кров у 60-70 донорів. Кров потрібна для поповнення запасів та забезпечення потреб медичних закладів.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ