Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський прикордонний загін - перший

За підсумками 2012 року Львівський прикордонний загін в системі Державної прикордонної служби посів перше місце – затримано: 54 незаконних мігрантів, 162 особи – за незаконне перетинання Державного кордону України, майже 800 осіб - за порушення прикордонного режиму. Про це вчора, 22 січня, на прес-конференції повідомив полковник, начальник Львівського прикордонного загону Олександр Адамчук.

За його словами, протягом 2012 рокуза порушення правил перебування на території Українидо адміністративної відповідальності притягнуто 510 осіб (іноземці та особи без громадянства). Окрім цього, складено 1 545 протоколів про адміністративні правопорушення. На правопорушників накладено майже 800 тис. грнштрафів.

Протягом року прикордонники вилучили 36 одиниць зброї, 376 шт боєприпасів, а також майже 6,5 кг наркотичних, психотропних речовин та лікарських засобів.

Було вилучено 206 тис. пачок контрабандних цигарок. Загалом Львівський прикордонний загін поповнив державну скарбницю на більш як 8,5 млн грн.

Своєю чергою полковник, начальник Мостиського прикордонного загону Аркадій Кошонько, розповів, що торік його прикордонники затримали 181 порушника державного кордону (з них 34 незаконні мігранти). Зареєстровано 23 випадки порушення Державного кордону, коли порушники намагалися виїхати за чужими паспортними документами. Протягом року було виявлено 30 одиниць зброї, 9 кг психотропних речовин та більше як 1,5 кг наркотичних.

Довідка.

Львівський прикордонний загін охороняє державний кордон, що межує з Республікою Польща, на ділянці протяжністю майже 220 км. Цей кордон знаходиться в межах Львівської, Волинської, а також Рівненської областей. На ділянці відповідальності прикордонного загону знаходиться 6 пунктів пропуску ( 2 – автомобільні, 2 – для повітряного сполучення, 2 – залізничні).

Мостиський прикордонний загін здійснює охорону держаного кордону в межах Львівської області (Яворівський, Мостиський, Старосамбірський Турківський райони). Протяжність ділянки державного кордону сягає близько 175 км. Функціонує 6 пунктів пропуску ( 3 – автомобільні, 2 – залізничні, 1 – пішохідний перехід).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ