Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівтеплоенерго» відновило подачу опалення до 99,4% житлових будинків

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 17.00 год відновлено подачу опалення до 1611 житлових будинків із 1621. Це 99,4% від загальної кількості, - прес-служба Львівської міської ради.

Без опалення залишається 10 будинків, які знаходяться на обслуговуванні підприємства. Причини відсутності теплопостачання в будинках: пориви у внутрішньобудинковій системі, ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі та заборгованість за теплопостачання. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» відновило подачу опалення до усіх житлових будинків Залізничного району.

У Галицькому районі із 70 будинків подачу опалення відновлено до усіх 70 споживачів.

У Личаківському районі із 198 будинків подачу опалення відновлено до усіх 198 споживачів.

У Сихівському районі із 583 будинків подачу опалення відновлено до 581 споживача. Без опалення 2 будинки.

Будинок на вул. Сихівська, 8 не отримує опалення через монтаж вузла обліку теплової енергії. Роботи виконує ЛКП «Стимул-Сихів». Після завершення робіт ЛМКП «Львівтеплоенерго» готове відновити подачу опалення до будинку.

Будинок на вул. Литвиненка, 9 не отримує опалення через порив у внутрішньобудинковій системі опалення. Порив ліквідовує ЖБК «Медик-1». Після завершення робіт ЛМКП «Львівтеплоенерго» готове відновити подачу опалення до будинку.

У Франківському районі із 413 будинків опалення отримує 410 споживачів. Без опалення 3 будинки.

Будинки на вул. Наукова, 16, вул. В.Великого, 16 та вул. Кульпарківська, 139 не отримують опалення через заборгованість за теплопостачання. Будинки належать ТзОВ «Львівавтокомплектація».

У Шевченківському районі із 346 будинків опалення подається до 341 споживачів. Без опалення 5 будинків.

Будинки на вул. Панча, 18б, 18в та вул. Лінкольна, 23а не отримують опалення через заборгованість за теплопостачання.

Будинки на вул. Ю. Липи, 18, 20 не отримують опалення через порив у внутрішньобудинковій системі опалення в будинку на вул. Ю. Липи, 20. Порив ліквідовує ЛКП «Під Голоском-410». Після завершення робіт ЛМКП «Львівтеплоенерго» готове відновити подачу опалення до будинків.

Як повідомили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго», у Залізничному районі опалення відновлено до усіх споживачів підприємства – це 525 будинків. Однак тимчасово відмовилися приймати тепло 3 ЖБК (вул. Виговського, 19, вул. Калнишевського, 17а, вул. Роксоляни, 28) і 11 ОСББ (вул. Полтави, 36, вул. Виговського, 31а, вул. Караджича, 13, вул. Роксоляни, 18, 57, 59, 65, вул. І. Сірка, 23, вул. Суботівська, 12, вул. Калнишевського, 14, вул. Міхновського, 42).

«Ми забезпечуємо подачу опалення до будинку. Натомість мешканці будинку можуть самі приймати рішення чи приймати тепло. Тому, якщо у якомусь будинку тепла немає, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку подається, а є проблеми у внутрішньобудинковій системі», - пояснюють тепловики.

Нагадаємо, в опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 1621 житлового будинку, 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 525 житлових будинки, 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ