Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівтеплоенерго» встановило 46 теплових лічильників

Відповідно до доручення Першого віце-прем’єр-міністра України, міністра економічного розвитку і торгівлі Андрія Клюєва щодо встановлення засобів обліку відпуску теплової енергії на джерелах теплопостачання, «Львівтеплоенерго» продовжує встановлення лічильники для обліку виробленої теплової енергії, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Лічильники встановлюють згідно з розробленим графіком, у три етапи. Першою чергою встановлено лічильники на невеликих котельнях. Було визначено об’єкти теплопостачання, на яких в певній почерговості встановлюють ці вузли обліку теплової енергії. Вже встановлено 46 лічильників, на 7 об’єктах вже проведено необхідні роботи і готові ділянки для встановлення лічильників. Лічильники придбано у Дніпропетровської фірми ЧНПП «Енергорема», - розповів в.о. головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго» Михайло Мозола.

Як розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго», тендер проведено на 76 лічильників. Усі вузли обліку вже є на підприємстві. До 15 березня заплановано встановити усі лічильники.

Встановлення вузлів обліку теплової енергії (лічильників), за словами тепловиків, дозволить виявити реальний відпуск теплової енергії та виявити ті місця, на яких є втрати теплової енергії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ