Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тарифний геноцид: "Львівводоканалу" погодили нові тарифи

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 22 березня схвалила проекти тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для 24 ліцензіатів НКРЕКП, в тому числі для ЛМКП «Львівводоканал», повідомили у «Львівводоканалі».

«Перегляд тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для водоканалів України зумовлені передусім зміною обсягів реалізації, зростанням витрат на оплату електроенергії, витрат на оплату праці, зростанням цін на матеріали, збільшенням ставок податків та зборів.

Згідно до запропонованого проекту мешканці і абоненти міста Львова будуть сплачувати на 26% більше за послуги, які надає наше підприємство. Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків буде становити 13 гривень і 37 копійок – це разом за водопостачання і водовідведення з врахуванням ПДВ. А для абонентів приватного сектору тариф становитиме 11 гривень, 77 копійки» – зазначають у планово-економічному відділі ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, обов’язок встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, належить виключно до повноважень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, як державного регулятора тарифної політики на комунальні послуги.

Детальніше про нові тарифи можна дізнатися тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ