Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують до кінотеатрів на воєнну драму «Шлях поколінь»

Цього тижня в прокат виходить воєнна драма «Шлях поколінь» режисера Михайла Ухмана. Фільм, у якому герой постає перед складним вибором в час російсько-української війни, засновано на реальній історії.

Події стрічки «Шлях поколінь» відбуваються у 2014 році. За сюжетом, молодий програміст Назар, який не бажає воювати, бачить уві сні українського воїна з минулого. Між ними відбувається непроста розмова, яка ставить героя перед важливим вибором і змінює його майбутнє.

Цікаво, що автор фільму Михайло Ухман знає про війну безпосередньо. Він був добровольцем, воював у Мар’їнці та Пісках на Донеччині.

Фільм «Шлях поколінь» знімався у 2020 році в Донецькій області всього в 20 км від тимчасово окупованого Донецька на окремих бойових позиціях наших захисників. Частина зйомок відбувалась у Києві та на Волині.

Ролі у фільмі виконали Володимир Ніколаєнко, Лариса Руснак, Назар Борушок, Олексій Паламаренко, Світлана Матвіїшин та інші. Крім професійних акторів, у стрічці знялись  військові, які на момент фільмування виконували бойові дії.

Дивіться українське кіно «Шлях поколінь» в кінотеатрах країни із 12 жовтня.

Частина коштів від  квитків піде на купівлю дронів для української армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ