Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на незвичний концерт

Понад місяць композитор Остап Мануляк разом зі своїми однодумцями досліджували акустично-візуальний ландшафт подієво-виставкового простору Дому Звуку. І тепер готові презентувати свої напрацювання загалу – під час відкритого концерту «Графічна Імпрофаза: презентація». Про це повідомляє ЛМР.

Вхід на подію вільний.

«Ви зможете почути, як звучать стіни Дому Звуку! Завдяки кропіткій роботі композитора та його команди і, звісно, трішечки доброї музичної магії.

Ба більше. Ви теж можете стати частиною концерту імпровізацій. І не просто послухати, як звучить Дім Звуку, відвідавши подію, але і разом з іншими учасниками виконати свою партію», – запрошують організатори події.  

Стати виконавцем партитури відвідувачі можуть, якщо:

- мають і візьмуть з собою будь-який електронний чи акустичний музичний інструмент (це може бути як скрипка, саксофон чи гітара так і голос, свист, комп'ютер/смартфон із відповідними музичними додатками чи навіть аналогові звуковідтворюючі пристрої);

- є митцем, музикантом або перфомером.

Решту відвідувачів запрошують просто прийти і почути, як звучить графічна партитура Дому Звуку. Вхід вільний. Реєструватися потрібно виключно тим, хто планує виконувати графічну партитуру.

Назва: Графічна Імпрофаза: презентація

Дата і час: 10 травня, 18:00

Локація: Подієво-виставковий простір Дому Звуку (вул. Князя Романа, 6)
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ