Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують на слухання щодо діяльності підпільних гральних салонів

Львів’ян закликають прийти на громадські слухання у мерію та спитати поліцію – чому попри заборону у Львові працюють нелегальні гральні салони. За різними даними, сьогодні в місті функціонує понад 50 таких закладів. Про це повідомив Інформаційний портал Львівської міської ради. Про це повідомив Інформаційний портал Львівської міської ради.

“Спільно з громадськими активістами ми виявляємо такі заклади, скеровуємо звернення у поліцію та інші правоохоронні органи. На жаль, на сьогодні реакція нульова. Тому ми ініціюємо проведення громадських слухань і запрошуємо усіх львів'ян об’єднати зусилля у боротьбі з нелегальним гральним бізнесом”, - каже ініціатор проведення слухань, керівник фракції “Об’єднання "Самопоміч" у Львівській міській раді Андрій Шевців.

Він нагадав, що гральний бізнес заборонений законом з 2009 року. Однак сьогодні ці заклади працюють під прикриттям державних лотерей.

“За результатами цих громадських слухань ми скеруємо звернення до Верховної Ради України, Кабінету міністрів з вимогою припинити діяльність салонів із гральними автоматами”, - зазначив Андрій Шевців.

Тож львів'ян запрошують у середу, 18 травня, о 17.00 прийти на громадські слухання, які відбудуться у сесійній залі львівської Ратуші (площа Ринок, 1) і спільно вимагати, аби такі заклади врешті закрили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ