Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на святкові вихідні до Органного залу

Попереду львів’ян чекають чотири святкові вихідні, сповнені гарного настрою та якісної музики. Львівський органний зал підготував низку чудових концертів, де кожен знайде щось для себе. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Органне відеошоу. 20 та 21 серпня о 21:00

Синкретичність, як поєднання кількох видів мистецтва, використовувалась ще з часів античності. Органне відеошоу – це справжній тандем музики та відеоарту, який творитимуть для вас органістка Надія Величко та віджей Євген Червоний. Концерт супроводжуватиме широка градація емоцій: строгість та витонченість музики Баха, всесвітньо відомі твори Гріга, Равеля, Дебюссі та пристрасть аргентинського танго П’яццоли. Звуки і барви, що зливаються  воєдино і заповнюють собою весь простір вашої уяви. Таке варто почути й побачити на власні очі.

Ґала-концерт вокального майстер-класу Зоряни Кушплер. 22 серпня о 14:00

Не пропустіть нагоди почути незрівнянне меццо-сопрано солістки Віденської опери, почесної президентки Галицького Музичного Товариства Зоряни Кушплер.  Вона підкорила кращі оперні сцени світу, зокрема Праги, Кьольна, Берна, Мадрида, Парижа, Лондона та ін. Упродовж кількох днів у Львові проходить вокальний майстер-клас співачки, активні учасники якого разом із наставницею продемонструють свою майстерність на ґала-концерті.

Орган опівночі. 22 серпня о 23:00

У містичний час, коли народжується нова доба, звучатиме найпотужніший інструмент в Україні. Солістка органного залу Світлана Позднишева запрошує відпочити від денної метушні і зануритись в атмосферу спокою та умиротворення. У програмі твори Баха, Генделя, Сен-Санса та ін. Слухати орган опівночі можливо лише у Львівському органному залі!

Нова американська музика. 23 серпня, 19:00

Вперше в Україні! Прем’єра двох концертів для фортепіано з оркестром композитора зі США Еммануеля Сікори. Нова американська музика звучатиме у виконанні автора та Ukrainian Festival Orchestra під керівництвом Івана Остаповича.

День Незалежності в Органному залі

24 серпня слухачі матимуть нагоду відвідати одразу три яскравих концерти. О 14:00 Музика Баха від Олени Мацелюх. О 17:00 Чайковський. Пори року, Андрій Макаревич запрошує на дванадцять маленьких музичних картин, які заворожують своєю красою та мелодійністю. А о 19:00 на слухачів чекає Музика бароко сповнена драматизму, протиріч, сумнівів, вагань. За органом – Світлана Позднишева.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ