Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян зобов’яжуть встановити високоестетичні огорожі

Сьогодні, 9 вересня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради члени виконкому прийняли рішення про затвердження положення про Порядок влаштування огорожі у Львові.

Згідно рішення, огорожі земельних ділянок повинні відповідати високим художньо-естетичним вимогам, адже Львів є історичним містом.

Відповідно, влаштування огорожі повинно виконуватися ліцензованою проектною організацією. Висота огорожі не повинна перевищувати 2 м від поверхні землі. нижня, цокольна частина може бути глухою, однак не вищою як 0,75 м. верхня частина огорожі повинна бути прозорою. Коефіцієнт прозорості повинен бути більшим за 50%.

Для влаштування огорожі необхідно використовувати природні та традиційні матеріали: камінь, облицювальну цеглу, бетон, дерево, а також металеві елементи – кований та прокатний метал, металеву сітку.

Положення не стосується лише огородження режимних об’єктів (військові частини, окремі заводи та фабрик, цвинтарі, монастирі тощо) та об’єктів пенітенціарного призначення (тюрми, колонії тощо).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ