Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів'яни не підтримають жодного з кандидатів від "Слуги народу" на мера Львова

Львів'яни не підтримають жодного з ймовірних кандидатів від "Слуги народу" на посаду міського голови Львова . Саме таку реакцію соцмереж викликало вчорашнє повідомлення очільника Львівської обласної організації партії "Слуга Народу" Максима Козицького про відбір кандидата на посаду голови Львівської ОТГ.

Як повідомляло Гал-інфо напередодні, на Львівщині триває відбір кандидатів від партії "Слуга народу" для участі у виборах на посаду Львівського міського голови. Про це під час прес-конференції повідомив очільник Львівської обласної організації партії "Слуга Народу", голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Натомість в соцмережах, активні львів'яни висловлюють загалом негативне ставлення до будь кого з можливих кандидатів від партії "Слуга народу":

  • А ці львівські хлопці з Ліги сміху? Чим не кандидати? Тернопіль вже йде цим шляхом!
  • У ЛЬВОВІ і так проблема зі сміттям 
  • Напевно буде лисий друг армійський по кварталу
  • Слуги вже й по смітниках шукають кандидата у мери, але й там нема...
  • Ганьба для Львова, якщо оберуть слуг
  • Ми маємо Мера! І не потрібно нам, ніяких слуг !!!!!! Вже наслуговали!!!!!
  • У Львові є свої достойні кандидати на мера міста. А кандидат від партії слуги народу ,тільки не у Львові.

Фото "Лівий берег".

Нагадаємо, нещодавно соціологічна агенція «Fama» на замовлення ZAXID.NET вперше провела дослідження рейтингів партій і потенційних кандидатів на виборах до Львівської ОТГ. 

Проведене опитування показує, що на виборах голови ОТГ за Андрія Садового готові проголосувати 35,1% опитаних. Удвічі менше голосів має шанс отримати Руслан Кошулинський (15,7%), утричі менше – Олег Синютка (12,2%).

Найвищий рейтинг на виборах до ради ОТГ має «Європейська солідарність», за яку готові голосувати 37%. За нею ідуть «Самопоміч» (16%), «Голос» (13%), «Свобода» (7%) та Українська Галицька партія (5%). Кожна з цих партій ще має потенціал збільшити свій рейтинг на кілька відсотків, тобто найімовірніше, що вони таки пройдуть до ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ