Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ляшка знову кличуть на допит до ГПУ

Завтра, 1 серпня, на 10.00 лідера Радикальної партії Олега Ляшка викликають на допит до Генеральної прокуратури України. Цього разу - у справі щодо побиття "Беркутом" активістів під Києво-Святошинським районним судом Київської області 10 січня 2014 року, свідком чого був Ляшко. Про це повідомила прес-служба партії.

Ляшка знову кличуть на допит до ГПУ

Завтра, 1 серпня, на 10.00 лідера Радикальної партії Олега Ляшка викликають на допит до Генеральної прокуратури України. Цього разу - у справі щодо побиття "Беркутом" активістів під Києво-Святошинським районним судом Київської області 10 січня 2014 року, свідком чого був Ляшко.

Адреса проведення допиту: вул.Борисоглібська, 18.

Нагадаємо, минулого тижня Олега Ляшка та його заступника Андрія Лозового викликали до ГПУ по іншій справі - щодо розмови лідера РПЛ з прокурором Чернігівської області, від якого Ляшко вимагав припинити політичні репресії проти радикалів. А днями на допит до ГПУ викликали всю парламентську фракцію РПЛ  - щодо заяви Ляшка річної давнини про намагання нардепа Сергія Клюєва підкупити депутатів та змусити не голосувати за зняття з нього недоторканості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ