Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ляшко готовий знайти волонтерів для боротьби із заторами у Львові

Радикальна партія та її лідер Олег Ляшко вимагають від органів Державної автоінспекції та місцевої влади Львова впорядкувати рух на ділянках, де проходять ремонтні роботи дорожнього покриття. Зокрема, це стосується перехрестя проспекту Свободи та проспекту Чорновола. Про це повідомила прес-служба партії.

«Сотні водіїв Львова стали заручниками бездіяльності органів Державтоінспекції. ДАІ декларує, що особливу увагу треба приділяти ділянкам де потенційно можливі дорожньо-транспортні пригоди. На сьогодні у Львові такі ділянки на перехрестях поблизу тих доріг, які ремонтують у рамках підготовки Львова до Євро 2012. Радикальна партія розуміє, що це необхідні ремонти, без яких не обійтися, але водночас дивує пасивність владних структур, що повинні полегшити пересування львівських водіїв вулицями міста. Місто перетворилось на суцільний корок з великою кількість дрібних ДТП», - йдеться в оприлюдненому зверненні Радикальної партії Олега Ляшка до органів ДАІ та міської влади.

«Особисто, як лідер Радикальної партії та народний депутат України, через засоби масової інформації звертаюсь до начальника ДАІ міста Львова і до компетентних осіб Львівської міської ради з проханням впорядкувати дорожній рух у місті Львові на ділянках, де проводяться ремонтні роботи. Це забезпечить комфортніше пересування містом для львів’ян та їх безпеку, що є Вашим прямим обов’язком», - каже Олег Ляшко.

«Якщо мої вимоги будуть проігноровані, Радикальна партія знайде волонтерів у Львові, які допомагатимуть водіям оптимально організувати рух у місті», - підсумував Олег Ляшко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ