Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Личаківський районний суд порекомендував Андрію Шніцеру судитися з „Прес-Таймом”, а не з Уваровим

Сьогодні, 27 квітня, до кандидата у депутати Винниківської міської ради від блоку „Наша Україна” Андрія Шніцера надійшла ухвала, згідно з котрою він мусить надати більш конкретні докази про те, що міський голова Винник четвертого демократичного скликання Сергій Уваров образив його честь і гідність, або ж позиватися до авторів статтей („Вголос” та ІА ”Прес-Тайм”), що публікували інформацію про нібито непристойну поведінку Андрія Шніцера.
Про це  Андрій Шніцер повідомив у коментарі „Гал-info”.
„Цікавим є те, що вищезгадана ухвала датована 17 квітня, а потрапила до моєї поштової скриньки тільки сьогодні. В ній також зазначено, що до 27 квітня, тобто до сьогодні, необхідно подати ці докази, якщо, звичайно, є потреба продовжувати судову справу”, — зазначив Андрій Шніцер.
Кандидат у депутати Винниківської міської ради переконаний, що Личаківський суд і суддя Шеремета Г.І зацікавлені, щоб судовий позов проти Сергія Уварова зайшов у глухий кут.
   Нагадаємо, що на „Вголосі” 28 березня 2006 року в розділі „Хреніка” під заголовком „Уваров помітив у винниківському НСНУ голубих і бісексуалів”, зокрема було зазначено, що кандидат Андрій Шніцар „приходив на дільницю у нетверезому стані і копав ногами столи, рвав бюлетені і кричав, що „я вже недоторканний”.  Від відповідача Андрій Шніцер вимагає 1699 грн, від вищезгаданих ЗМІ — спростування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ