Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Личаківський районний суд відмовив Писарчуку притягти Новоженця до відповідальності

Личаківський районний суд скерував справу за позовом Петра Писарчука та ТзОВ «АЙПІЄ-Л» до президента Благодійного фонду «Україна-Русь», депутата Львівської обласної ради Ростислава Новоженця про захист ділової репутації та відшкодування моральної шкоди у Галицький районний суд. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 31 березня, повідомив сам Ростислав Новоженець.

 

За його словами, у позовній заяві юристи Писарчука Волівендер та Сторож неправильно вказали адресу проживання відповідача, тому Личаківський районний суд прийняв рішення скерувати справу у Галицький районний суд за місцем мешкання Ростислава Новоженця. Також Личаківський районний суд не прийняв до уваги як доказ диск із виступом Ростислава Новоженця на сесії Львівської обласної ради.

 

На думку Ростислава Новоженця, Петру Писарчуку не вдалося здійснити бліц-криг. «У Страсну пятницю християни мають вибачати образи,  але на християнина Писарчука, схоже, це не розповсюджується», – наголосив Ростислав Новоженець. На його думку, судова справа буде затяжною. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ