Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Любомир Скочиляс: Усі учасники цієї виборчої компанії не дотримуються моральних і чесних принципів

“Ці вибори характеризуються абсолютним недотриманням усіх виборчих принципів, – розповів “Гал-info” політолог Любомир Скочиляс про особливості цієї виборчої кампанії. – Ця ситуація виникла через ігнорування попередніх домовленостей та прийняття рішення про проведення дострокових виборів”.
На думку політолога, саме проведення дострокових виборів і стало закономірною причиною для політичних сил відступитися від принципів і розпочати недобросовісну агітацію. “У теперішній партійній агітації відсутні чіткі правові норми, – каже Скочиляс. – Навіть команда Президента Ющенка, яка 2006 року старалася дотримуватися чесних принципів, вже не раз продемонструвала їхнє порушення”.
За словами Любомира Скочиляса, тепер політики насамперед прагнуть не дотримання моральних і чесних принципів, а “отримати максимальні виборчі дивіденди”.
Сьогодні Колегія суддів Окружного адміністративного суду визнала, що кандидат у депутати від СПУ Василь Цушко займається політичною агітацією, використовуючи свої повноваження глави Міністерства внутрішніх справ. Йдеться про передвиборний ролик, де Цушко агітує на фоні будинку МВС. Суд зобов'язав Цушка надалі утриматися від використання у своїй агітації символів МВС, а також інформації, що стосується діяльності міністерства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ