Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Люстраційний комітет визначив три кандидати на посаду головного міліціонера Львівщини

Голова люстраційного комітету України Єгор Соболєв на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук оприлюднив результати відкритого кадрового конкурсу з підбору керівників міліції в перших чотирьох областях.

«1. У Київській області, де жодна кандидатура не була висунута громадськістю, а всі кандидати від міліції не задовольнили кадрову комісію МВС, конкурс продовжено до 7 квітня.

2. У Тернопільській області, де громадськість лише обговорила кандидатів, але не представила жодної думки, кадрова комісія МВС схвалила кандидатуру нинішнього в.о. Василя Облещука.

3. У Львівській області, де громадськість і обговорила, і висунула рекордну кількість кандидатів, кадрова комісія МВС визнала найбільш відповідними трьох - Дмитра Загарію, Ярослава Ващишина та Олександра Вольського. Прохання до громадськості славетної області впродовж наступного тижня максимально розслідувати та оцінити діяльність цих міліціонерів для остаточного рішення МВС.

4. На Волині, де громадськість виступила проти нинішнього в.о. Віктора Швидкого, кадрова комісія МВС схвалила кандидатуру Петра Шпиги. Представники громади були запрошені до МВС, рекомендували і навіть взяли відповідальність за цього кандидата.

Друзі, це небачені ніколи можливості - право висувати, знати та обговорювати кандидатів на керівників обласних міліцій ДО ПРИЗНАЧЕННЯ. Прохання не втрачати, а а користатися цими можливостями. Ми можемо зробити це практикою, але громадяни кожної області мають включитися по-справжньому. Окрім громад Київщини та Львівщини, тепер це прохання й до Рівненщини, Франківщини та Кіровоградщини. У ВАС ТЕЖ ОГОЛОШЕНО КОНКУРС - ЗАЯВКИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 7 КВІТНЯ ВКЛЮЧНО. Крітерії та адреса, куди слати документи - на сайті МВС. Обов'язково дублюйте нам - [email protected] - щоб нічиї заявки не "загубилися".

Всі інші області - готуйтеся, вже підбирайте кандидатів від громади, черга має дійти до всіх», - йдеться у повідомленні.

Фото - forum.pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ