Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Максим Козицький: реалізовуючи ветеранську політику слід чути, що потрібно самим ветеранам

На базі Львівської політехніки пройшов круглий стіл присвячений комплексному підходу до реалізації ветеранської політики.

Як зазначив начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький, ветеранська політика має базуватися на тому, що нічого не можна щось робити без думки самих ветеранів. Для цього необхідно частіше проводити такі круглі столи.

Він додав, що в Україні є дуже багато класних ініціатив Міністерства ветеранів, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров’я, Офісу президента і Львівської політехніки. Але їм дуже часто не вистачає координації.

"Ми маємо забезпечити все належне, щоб була класна, чудова реабілітація. Соціальний супровід, психологічна допомога і підтримка, економічна підтримка і створення робочих місць", - зазначив Максим Козицький.

Він подякував громадам, які вже включені в ці процеси. І додав, що на рівні Львівської області вже діють декілька програм щодо підтримки ветеранів. Зокрема це підтримка державних програм, таких як "єОселя" та "єРобота", а також ваучерна підтримка, яка надається не тільки обласною адміністрацією, а також громадами у Львівській області.

"Я чітко розумію, що, напевно, не кожна громада може собі дозволити зробити Superhumans чи Unbroken. Але співпраця громад має величезне значення. Цей спектр послуг, який надається в обласному центрі чи району центру, має бути доступним для захисника чи захисника, незалежно від того, де вона проживає", - додав Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ