Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максим Козицький взяв участь у відкритті Весняного ділового форуму

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
У с. Жовтанці Львівського району стартував Весняний діловий форум ʺЕкономічна турбулентність світу – ризики та можливості у 2021 роціʺ. Форум відбувається за сприяння Львівської обласної державної адміністрації. Про це повідомили 14 травня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Привітав учасників очільник області Максим Козицький.

ʺМені дуже приємно взяти участь у черговому діловому форумі, який традиційно проводиться на високому рівні. Це чудова платформа для ведення діалогу між владою, громадськістю та бізнесом, де формуються нові можливості для забезпечення економічного зростання, обговорюються проблеми та перспективи розвитку Львівщини. Я переконаний в тому, що цей форум матиме позитивні наслідки, перш за все для розвитку бізнесу і підприємництва особливо під час пандемії COVID-19, яка вплинула негативно на розвиток економіки нашого регіону. Будьмо відверті, що ми ніколи не думали, що зіткнемось з обмеженнями на ведення бізнесу та зростанням безробіття. Проте не зважаючи на ті виклики, які повстали перед нами, ми вистояли та маємо всі підстави розраховувати на зростання ключових економічних показників у 2021 роціʺ,- зазначив голова Львівської ОДА.

Також він окреслив тенденції в основних галузях життя області: економіці, туризмі, медицині, освіті та інших. 

ʺЗгідно зі статистикою, від початку 2021 року показники внутрішньої торгівлі та сільського господарства в середньому збільшились на 7%. Львівщина продовжує лідирувати за темпами зростання промислового виробництва. Зріс також експорт товарів та послуг у порівнянні з попереднім роком. Водночас наша область найкраще в Україні використала переваги державної програми підтримки бізнесу ʺ5-7-9%ʺ, що дозволило залучити в економіку 1, 3 млрд гривень. Такі показники мотивують й надалі продовжувати активно працювати у напрямку економічного розвитку Львівщиниʺ,-  наголосив Максим Козицький.

Зазначимо, що Форум відбувається у форматі засідання учасників, а важливі теми присутні обговорюють під час панельних дискусій. Мета Форуму – розвиток бізнес-середовища.

Зазначимо, що завданнями Весняного ділового форуму є:  

- обговорення питань мікро- та макроекономіки, монетарної політики та економічної ситуації в Україні загалом в умовах значних історичних викликів.

- висвітлення перспектив реформування економічної та соціальної сфер, а також можливостей ведення підприємницької діяльності в Україні за стандартами Європейського Союзу та світовими стандартами у період Четвертої промислової революції;

- розгляд експертних досліджень щодо використання людського капіталу в період значної еміграції та сильної демотивації населення України, що старіє;

- інформування про ситуацію у фінансовому та банківському секторах України, етапи реформування та зміни цього сектора в умовах цифрової ери;

- вивчення прикладів успішних проєктів, що реалізовані в Україні як міжнародними, так і місцевими компаніями-лідерами відповідних ринків. Обмін досвідом власників цих компаній та практичні рекомендації щодо уникнення ризиків та помилок на шляху його реалізації.

Мета:
- За допомогою експертних досліджень дослідити стан та перспективи розвитку економіки України в короткостроковій та середньостроковій перспективі.

- Проаналізувати чинники, які впливають на ведення бізнесу в Україні, щоб власники та керівники компаній могли приймати правильні та виважені рішення.

- Посприяти налагодженню взаємодії між підприємцями та представниками органів влади й місцевого самоврядування з різних регіонів України, а також між підприємцями та іноземними інвесторами.

Серед учасників - представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій, успішні підприємці, які зацікавлені в економічному розвитку України.

Також запрошені представники міжнародних економічних організацій та установ, закордонних фінансових та інвестиційних компаній, що зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території України.

Більше на сайті Форуму за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ