Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Максим Степанов розпочинає серію особистих інспекцій COVID-лікарень України

Сьогодні Міністр охорони здоров’я відвідав столичну клінічну лікарню №4, яка надає медичну допомогу людям, хворим на COVID-19, і поспілкувався з лікарями та пацієнтами. Про це Максим Степанов розказав під час щоденного брифінгу, написали у пресслужбі МОЗ.
Фото ЛМР

«Завдання МОЗ - шукати рішення проблем, яких наразі в медичній системі ще чимало. Якщо лікарі не будуть говорити про ці проблеми, то й рішення знайти буде набагато складніше. Тому я завжди відкритий до діалогу. Мені важливо розуміти, що турбує медичних працівників, особливо зараз, під час пандемії COVID-19. Я постійно відвідую лікарні по всій країні і закликаю лікарів відкрито говорити про проблеми», - наголосив очільник МОЗ Максим Степанов.

Міністр відвідав пацієнтів з  COVID-19, поспілкувався з ними про рівень надання медичної допомоги та перебіг лікування. 

Наразі у київській міській клінічній лікарні №4 –  близько 700 працівників, які щороку надають допомогу більш ніж 20 тисячам пацієнтам. У зв’язку з початком пандемії COVID-19 ліжка соматичних відділень були перепрофільовані в інфекційні. Зараз у лікарні розгорнуто 375 ліжок інфекційного шпиталю з 20 ліжками інтенсивної терапії для інфекційних хворих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ