Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максимов зробив чимало для Львівщини – Петро Олійник

Петро Олійник висловив особисту подяку екс-начальнику обласного УМВСУ Віталію Максимову за тих доволі складних півтора року, які вони прожили разом, працюючи пліч-о-пліч.
 „Безумовно, авторитет міліції росте. З гордістю можу сказати, що це є заслугою як особисто Віталія Максимова, так і львівської міліції, що вперше в історії незалежної України, на Львівщині вибори пройшли чесно, не було втручання з боку міліції, яка лише виконувала свій обов‘язок і не допустила будь-яких провокацій. Водночас я вважаю Віталія Максимова не тільки моральною і чесною людиною, а й високим професіоналом, і те, що ви робили, слугує взірцем поведінки генерала української міліції”, – про це вчора, 24 січня, під час представлення нового начальника УМВС України у Львівській області Михайла Цимбалюка сказав голова ЛОДА Петро Олійник.
„Безумовно, в нас є серйозні недоліки, які не до кінця вирішені, зрештою, у хворому суспільстві міліція бореться не з причинами, а з наслідками того, що відбувається. Сьогодні в нас є питання, яке нас всіх хвилює, зокрема, це питання резонансних злочинів. Звичайно ж, ситуація довкола них значно покращилася, однак все ще наявні проблеми з викраданням автомобілів. На нинішній день гостро стоїть питання контрабанди, яка йде через наш кордон, меншою мірою, однак все ще йде. Також плідно потрібно попрацювати над збереженням комунального майна. Однак незважаючи на все, я переконаний, що те, що зроблено в таких важких умовах, буде виконуватися і надалі”, – зазначив Петро Олійник.
Водночас голова ЛОДА запевнив заступника міністра ВСУ і Михайла Цимбалюка, що „на наступний рік ми по рамкових угодах передбачаємо кошти на програми, які буде виділяти обласна рада. Я переконаний, що влада повинна все робити для того, щоб міліція мала матеріальні можливості”.
Петро Олійник висловив свої побажання новому начальнику обласного УМВСУ пропрацювати років десять, оскільки, якщо кожних півтора року будуть змінюватись начальники, то в цій державі порядку не буде.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ