Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мандюк хоче, щоб БЮТ перестав займатися політиканством і долучився до формування більшості в облраді

«Наша Україна» сформувала робочу групу по створенню коаліції  у Львівській обласній раді, — повідомив сьогодні, 26 червня 2006 року, під час прес-конференції голова фракції блоку «Наша Україна» в ЛОР Олег Мандюк. Очолив робочу групу, за його словами, депутат Львівської облради Степан Кубів. Наразі до неї увійшли тільки представники «Нашої України» та фракції «Пори», однак сьогодні-завтра свої кандидатури обіцяла подати фракція УНП.
 Попри деструктивну поведінку фракції БЮТ, яка нагадаємо разом із фракцією ВО «Свободи» зірвали останнє сесійне засідання ЛОР 23 червня цього року, «Наша Україна» сподівається, що БЮТ, як заявив Олег Мандюк, перестане займатися політиканством і долучиться до формування більшості.
«Ми розраховуємо на те, що серед депутатів від БЮТу  залишилися ще здорові сили, які справді хочуть щось зробити для Львівщини. Якщо ж ні, то можливо у ситуацію втрутиться лідер Блоку Юлія Тимошенко», — наголосив Олег Мандюк. За його словами, лише, утворивши потужну більшість, ЛОР зможе лобіювати інтереси області перед Києвом.
Як зазначив депутат, завтра 27 червня один із депутатів від «Нашої України» у Верховній Раді передасть особисто в руки Юлії Тимошенко заяву «НУ» з приводу ситуації у Львівській обласній раді. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ