Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маневри "Репід Трайдент-2017" завершуються на Львівщині

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Львівщині завершується українсько-американське навчання "Репід Трайдент−2017". Про це повідомив речник Міністерства оборони України, полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає УНН.

З його слів, на полігоні відбулася практична фаза авіаційної компоненти навчання. Військово-транспортні літаки Ан-26 зі складу ПС ЗСУ та американський військово-транспортний літак С-130 "Геркулес" виконали десантування вантажів для підрозділів Сухопутних військ та Сил спеціальних операцій.

Перед цим протягом тижня, як повідомив Д.Гуцуляк, американські військові льотчики та інженерно-технічний персонал проводили для українських колег заняття з правил перевезення, десантування та порядку кріплення вантажу за стандартами НАТО.

"Сьогодні, у заключний день практичної фази навчання "Репід Трайдент-2017", перед учасниками стоїть завдання остаточно знищити умовного противника та приступити до проведення стабілізаційних дій у зоні відповідальності", - розповів він.

В авіаційних підрозділах ЗСУ, не залучених до проведення "Репід Трайдент-2017", тривають планові польоти.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ